Technology and the present generation of kids go hand in hand. Taking advantage of this factor, Lim Hojoon, the designer from South Korea, has come up with an educational gadget (小装置) especially for children.
Kidget, as the name suggests, is a combination of two words – kid and gadget. This kid-friendly gadget has various uses. When your child is in a mood to read, it takes the form of a storybook. When the mood is to draw and color this wonder gadget turns into a perfect canvas (画布). Your child can freely give color to all his/her imaginations. Should he or she wish to have some fun, see this device change into a musical instrument. You too would enjoy doing activities with your loved one using this gadget. This touch screen device will definitely prove to be an ideal friend.
As many parents agree, in this age of technological advancements it is much easier to introduce children to new gadgets than adults. While many adults refrain (克制) from trying out something new, kids are more than prepared to take the leap. Keeping this fact in mind, Kidget is the perfect gift for the child of the 21st century. You will be surprised to see how fast your little one gets acquainted with the device. You might even find yourself lagging (落后) behind at times.
Kidget has another hidden advantage. It helps take the load off young shoulders. With three things rolled into one, a child has much less books, stationary items and related goods to carry. It comes with a promise to make life simpler for kids. Not only is it simple to use but also easy to carry along. The stylish protective case comes with a belt attached to it. Children up to 14 years of age, the targeted audience, enjoy the freedom that comes with it.
小题1:The Kidget probably can’t serve as a ______.
小题2:We learn from the second paragraph that Kidget ______.
A.has many functions
B.is only suitable for kids
C.can make kids addicted if not properly used
D.can change its shape and color
小题3:A hidden advantage of Kidget is that ______.
A.it can be put into a schoolbag
B.children can carry much less with it
C.it has a stylish protective case
D.it contains all the textbooks
小题4:We can infer from the text that Kidget ______.
A.has both advantages and disadvantages
B.hasn’t been put into use
C.needs to be further improved
D.is a perfect gift for kids
小题1:D。细节理解题。综合文章第二段When your child is in a mood to read, it takes the form of a storybook. 和When the mood is to draw and color this wonder gadget turns into a perfect canvas (画布).，Should he or she wish to have some fun, see this device change into a musical instrument.可知，Kidget具备storybook ，perfect canvas和 musical instrument功能。只有D选项没有提到。故选D。
小题3:B。细节理解题。根据最后一段It helps take the load off young shoulders可知，Kidget可以减轻孩子的负担，孩子上学时可少带些东西。 故选B。